reelt kalvekød i små terninger1000 g. reelt kalvekød i små terninger
3
spsk.
smør eller andet fedtstof3 spsk. smør eller andet fedtstof
1500
g.
skrællede skivede kartofler1500 g. skrællede skivede kartofler
3-4
skivede
gulerødder3-4 skivede gulerødder
salt salt
peber peber
5
dl.
bouillon5 dl. bouillon
1
lille blomkålshoved1 lille blomkålshoved
300
g.
ærter300 g. ærter
1
bdt.
persille1 bdt. persille
Opskrift:
Brun kødet i fedtstoffet i en gryde. Kom kartofler og gulerødder i, og drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Lad det snurre under låg i ca. 40 min.
Del blomkålshovedet i buketter og kom dem i gryden og lad det snurre ca. 5 min. Endnu. Bland ærterne i til sidst.
Smag godt til, og server retten med et godt drys persille.
Tips:
Server evt. groft brød til retten
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(8 stemmer)
Opskriften er vist 8905 gange, og udskrevet 184 gange.
Kommentarer
- 2007-11-30 15:25:33 Jeg har laver denne opskrift i hjemmekundskab det var bare uden blomkål men lyder lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider