Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tærte med fars

Tærte med fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
 Tærtedej:
200 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
100 g.smør
3 spsk.koldt vand
 
 Fars:
500 g.hakket kalve- og svinekød
1 spsk.olivenolie
1 løg
1-2 fedhvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 tsk.tørret basilikum
2 spsk.tomatpuré
1 dl.fløde
2 æg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Tærtedejen:
Hak mel, salt og smør sammen, og saml dejen med vand. Sæt den koldt i 20 min.

Farsen:
Svits kødet i varm olie i en wok eller lign. Tilsæt hakket løg, hakket hvidløg, tern af peberfrugt og basilikum. Lad det svitse nogle min. før tomatpuré og fløde tilsættes. Lad retten koge igennem, smag til og lad det afkøle lidt.

Rul dejen ud og læg den i bunden af en smurt tærteform. Pisk æggene sammen og rør dem i fyldet. Fordel det på tærtebunden, lav et gitterlåg med dejresterne og sæt tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Tips:

Serveres evt. med flute og salat eller tomatsalat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21460 gange,
og udskrevet 639 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birte  -  2017-01-24 18:42:11
Dejen driller mig, kan ikke rulle den ud uden den går i stykker.


Kirstine  -  0000-00-00 00:00:00
Fløden kan sagtens erstattes af mælk. Og prøv at tilsætte lidt karry i stedet for basilikum, det smager rigtig godt.