Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paste e patete

Paste e patete, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
1 dl.olivenolie
1 fedknust hvidløg
1 mellemstor gulerod
1 stilkbladselleri
5-6 friske blade basilikum
0.5 løg
1 peperoncino
50 g.bacontern
2 dl.hvidvin
4 cherrytomater
600 g.rå kartofler i små tern
160 g.pasta
10 dl.vand
 


Opskrift:

Svits hvidløg, peperoncino og bacon i olien. Når det er gyldent tilsættes finthakket løg, selleri og gulerod. Når løget har fået farve, hældes de små kartoffeltern og basilikum ved, og det hele steger i ca 15 minutter. Hæld derefter hvidvin og ca 1 l kogende vand i retten. Tomaterne tilsættes. Efter 5 minutter hældes pastaen i og koger med i ca 10 minutter til den er al dente. Server retten med et stænk jomfruolivenolie og evt. lidt revet parmesan eller pecorino.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6670 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu