Newzealandsk lammepie
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : New Zealand Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits hakket løg og presset hvidløg i fedtstoffet i en gryde til løgene er klare.
Tilsæt kødet i tern 1x1 cm. og steg det til det er brunt.
Fordel melet over og rør rundt i ca. 1 min.
Tilsæt kogende vand, salt, peber, rosmarin og gulerødder i tern og lad det hele simre i 1-1 1/2 time. Jævn evt. sovsen med lidt maizena. Hæld stuvningen i et tærtefad 24 cm. i diameter og fordel den udrullede butterdej henover (skal række godt ud over kanten af fadet) pensel med sammenpisket æg. Bages i ovn ved 215 gradrader C. Alm. ovn på midterste rille i ca. 20 min. eller indtil overfladen er brun. |
|
Opskriften er vist 15075 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (56 stemmer) |
|
Kommentarer sofie - 2007-01-21 14:16:57 dog er de vilde m pies og der er jo mange lam sofie - 2007-01-21 14:16:29 nej MIG - 0000-00-00 00:00:00 Er Det Nationalretten?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne