Newzealandsk lammepie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
2 store Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
25 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
3 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Rosmarin, frisk
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
3 plader Butterdej
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 10197 (2427 kcal)
KJ pr. Pers. 2039 (485 kcal)
Vægt ialt 1916 gram
Vægt pr. Pers. 383 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 532 KJ (126 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)