Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Newzealandsk lamme-pie

Newzealandsk lamme-pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : New Zealand

New ZealandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammekød i tern
2 storeløg i tern
2 fedknust hvidløg
25 g.olie/smør
3-4 tsk.hvedemel
6 dl.kogende vand
1 1/2 tsk.salt
1/4 tsk.peber
1 tsk.rosmarin
2 gulerødder i tern
2-3 pladerbutterdej
 
Opskrift:
Svits løg og hvidløg i fedtstoffet i en gryde til løgene er klare. Tilsæt kødet og steg det til det er brunt. Fordel melet over og rør rundt i ca. 1 min.

Tilsæt kogende vand, salt, peber, rosmarin og gulerødder og lad det hele simre i 1-1 1/2 time. Jævn evt. sovsen med lidt maizena.

Hæld stuvningen i et ovnfast fad og fordel den udrullede butterdej henover (skal række godt ud over kanten af fadet). Bages i ovn ved 215 °C i ca. 20 min. eller indtil overfladen er brun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (51 stemmer)

Opskriften er vist 13091 gange,
og udskrevet 311 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sofie  -  2007-01-21 14:16:57
dog er de vilde m pies og der er jo mange lam

sofie  -  2007-01-21 14:16:29
nej

MIG  -  0000-00-00 00:00:00
Er Det Nationalretten??