Øf Stroganoff

Øf Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.nakkekam
4 spsk.hvedemel
40 g.smør
3 løg
1 ds.cocktailpølser
250 g.champignoner
 salt
 peber
 paprika
2 dl.suppe el. vand
1 dl.tomatpurè
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Løgene skæres i terninger og brunes i smørret. Kødet skæres i finger store stykker og vendes i melet med krydderierne og brunes. Suppe, tomatpure og fløde kommes i og gryden står over svag varme i 15 min. hvorefter de rensede champignoner tilsættes og retten småkoger yderlige ca. 10 min. Retten smages til med evt. ekstra salt, peber og paprika, cocktailpølserne kommes i og retten varmes igennem og serveres med kartoffelmos, løse ris eller flutes og en skål grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 19630 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-10 14:34:43
Kom sød tihli i en tsk.

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift, som så mange andre, bliver næsten dobbelt så god, hvis man anvender cocktailpølser i naturtarm, og ikke de billige på dåse. Ellers god opskrift.