Øf Stroganoff

Øf Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.nakkekam
4 spsk.hvedemel
40 g.smør
3 løg
1 ds.coctailpølser
250 g.champignoner
 salt
 peber
 paprika
2 dl.suppe el. vand
1 dl.tomatpurè
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Løgene skæres i terninger og brunes i smørret. Kødet skæres i finger store stykker og vendes i melet med krydderierne og brunes. Suppe, tomatpurè og fløde kommes i og gryden står over svag varme i 15 min. hvorefter de rensede champignoner tilsættes og retten småkoger yderlige ca. 10 min. Retten smages til med evt. ekstra salt, peber og paprika, coctailpølserne kommes i og retten varmes igennem og serveres med kartoffelmos, løse ris eller flùtes og en skål grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 16142 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kent Edelgaard  -  2010-06-10 14:34:43
Kom sød tihli i en tsk.

Rock_on  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift, som så mange andre, bliver næsten dobbelt så god, hvis man anvender cocktailpølser i naturtarm, og ikke de billige på dåse. Ellers god opskrift.