Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lever Stroganof

Lever Stroganof, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
680 g.Kalvelever
2 store løg
 hvedemel til jævning
 salt
 peber
 paprika
1 gulerod
5 modne tomater
2 dl.skummet mælk
1 spsk.tomatpure
1 dl.A 38 ( Ymer )
 evt.timian og merian
 persille
 
Opskrift:
Rens leveren for hinder og åregange og skær den i fingertykke strimler. Læg det i koldt vand ca. 10 min. lad det dryppe godt af på køkkenrulle. Skær pillede løg i ringe og rist dem let i bouillon i en gryde. Drys leverstrimlerne med kryderierne og rist dem over ret stærk varme i bouillonen, læg dem sammen med løgene. Kom mælken i gryden sammen med løg og lever, skold og flå tomaterne, skær dem i mindre stykker og hæld også dem i gryden sammen med tomatpure, smages til med kryderierne . Kog 2-3 minutter, rør A 38 i og evt. anret leverretten med friskklippet persille og server salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11199 gange,
og udskrevet 274 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Charlotte  -  2013-08-14 14:34:35
Riste løg og lever i bouillon? Hvordan rister man noget i bouillon?

Steen  -  2007-02-14 10:04:42
For ikke at ødelægge leveren, bør den ikke koge med, men tilsættes når sovsen er færdig.