Mørbrad med persillefyld

Mørbrad med persillefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :

Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad
 
 Fyld:
1 lille hakket løg
2 spsk.flødeost naturel eller med hvidløg
1 bdt.persille
 salt
 peber
20 g.smør
1 dl.bouillon
4 dl.fløde
 bomuldssnor
 
Opskrift:
Flæk mørbraden halvt igennem på langs. Bank kødet lidt ud med håndfladen, så det bliver fladt. Til fyldet blandes løg, flødeost og persille med salt og peber. Fordel blandingen på den ene halvdel af mørbraden. Læg den anden halvdel over. Bind kødet sammen med bomuldssnor.

Brun smørret i en stegegryde og brun mørbraden heri. Krydr med salt og peber. Tilsæt bouillon og fløde og lad mørbraden simre ca. 20 min.

Tips:

Tilbehør:
Kartofler eller ris og grøn salat eller tomatsalat


karakterer:
Opskriften er vist 15559 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Poul Erik  -  2016-07-10 07:47:30
Brug flere kryddei urter fra haven samtidig det giver en fremragende smag.