Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekød i karry med sommerkål

Svinekød i karry med sommerkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.skært svinekød i terninger
50 g.smør
50 g.bacon i terninger
1 sommerkål skåret i store terninger
750 g.kartofler skåret i tern
3-4 dl.bouillon
1 spsk.karry
 salt
 


Opskrift:

Brun kødterningerne i det varme smør. Rør baconterningerne i, og lad det riste nogle min. Bland kål og kartofler i og drys karry over. Tilsæt bouillon. Læg låg på og lad det simre under låg i 60 min. Rør af og til. Smag til med salt og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12008 gange,
og udskrevet 340 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu