Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekød i karry med sommerkål

Svinekød i karry med sommerkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.skært svinekød i terninger
50 g.smør
50 g.bacon i terninger
1 sommerkål skåret i store terninger
750 g.kartofler skåret i tern
3-4 dl.bouillon
1 spsk.karry
 salt
 
Opskrift:
Brun kødterningerne i det varme smør. Rør baconterningerne i, og lad det riste nogle min. Bland kål og kartofler i og drys karry over. Tilsæt bouillon. Læg låg på og lad det simre under låg i 60 min. Rør af og til. Smag til med salt og server.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12849 gange,
og udskrevet 367 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu