Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt mørbrad 02

Fyldt mørbrad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Fyldt mørbrad 02, billede 4 Fyldt mørbrad 02, billede 1 Fyldt mørbrad 02, billede 2 Fyldt mørbrad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Puds mørbraden af, og flæk den næsten igennem på den lange led, bank den evt. let ud. Krydr med salt og peber.

Svits finthakket løg klart i smørret i en gryde. Tilsæt de finthakkede svampe, de finthakkede hvidløgsfed. Hakket persille og purløg. Lad det snurre nogle minutter. Tag det væk fra varmen.

Kom fyldet på den flækkede mørbrad og fold sammen herom. Bind omkring med bomuldsgarn og brun den godt på alle sider i smør i en gryden. Tag mørbraden op og tilsæt vin og fløde. Lad det koge op nogle minutter. Kom mørbraden i, og er der fyld i overskud, kommes dette også i gryden. Lad mørbrad simre i væsken ca. 20 min.

Tag mørbraden op, og skær den i skiver, og server skyen til. (kan evt. jævnes, hvis den er for tynd)

Tips:

Serveres sammen med f.eks. ris og flute.

Kan man ikke lide hvidløg kan dette undlades.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (35 stemmer)

Opskriften er vist 121717 gange,
og udskrevet 4000 gange.


Energi:
KJ total 8922 (2124 kcal)
KJ pr. Pers. 2230 (531 kcal)
Vægt ialt 1436 gram
Vægt pr. Pers. 359 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 621 KJ (147 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans  -  2008-10-31 18:03:32
Jeg erstatter fløde og vin med en god buillion ,så bliver fedtprocenten meget mindre - det er bedre for dem der har haft blodprop i hjertet. Smager rigtig godt.


Plet  -  2008-10-16 14:58:41
hej gismo. Alletiders opskrift. Den smager vidunderlig.


eriksogaard  -  2008-10-09 17:05:36
Læg et snit ned i Mørbraen, læg den under Film og bank den ud med en tykbundet Gryde, den er nu klar til at lægge fyldet på og meget let at rulle sammen, den bliver ret så stor når den er banket ud, husk og bruge hele fladen på Gryden, så der ikke bliver huller.


Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt både med og uden bacon.


anne  -  0000-00-00 00:00:00
tilsæt stegt og smuldret bacon i fyldet