Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskefileter i folie

Fiskefileter i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gismo

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.fiskefileter
50 g.blødt smør
2 fedhvidløg
1 bdt.dild
250 g.cherry- eller kryddertomater
 salt
250 g.Champignon i kvarte
250 g.perleløg
1 citron
 evt.krydderurter
 


Opskrift:

Rør smørret op med knust hvidløg og fintsnittet dild. Smør det på fileterne og fordel fisken på 4-8 store stykker stanniol (på den blanke side), afhængig af, hvor mange fisk der er. Tomaterne skæres i halve, krydres med salt og lægges ved fisken. Champignoner og løg renses, krydres og fordeles ligeledes. Suppler med en citronskive uden skræl og evt. lidt krydderurter. Luk pakkerne omhyggeligt, så saften ikke kan løbe ud.

Sæt dem i ovnen ved 200 grader 20-25 min. alt efter fiskens størrelse. Serveres med f.eks. kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13668 gange,
og udskrevet 623 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu