Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødsgryde II

Oksekødsgryde II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.skært oksekød i store terninger
 salt
 peber
 smør til bruning
2 løg
3-4 gulerødder i skiver
2-3 porrer
750 g.kartofler
 et par kviste timian
2 laurbærblade
1 pilsner
2 dl.bouillon
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Lad smør blive gyldent i en tykbundet gryde. Brun kødet heri, drys med salt og peber. Tag det op.

Svits herefter de pillede løg, delt i kvarter. Kom kødet tilbage i gryden og kom gulerodsskiver og porreskiver i, sammen med skrællede kartofler skåret i mindre stykker.

Kom timian i sammen med laurbærblade. Hæld pilsneren og vand i. Lad retten simre under låg i 11/4 time, eller til kødet er godt mørt.

Smag til og drys med rigeligt persille ved serveringen.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 30299 gange,
og udskrevet 775 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

coco66  -  2015-12-03 04:53:09
Smagen var rigtig god - men udseende var lidt kedeligt. Vi tog lunet ciabattabrød til. Næste gang vil jeg nok vælge at servere med nogle farverige grøntsager til, for at pifte lidt op på tallerken :-) Men dejligt mørt kød og smagfuld ret :-)


jane  -  0000-00-00 00:00:00
smager rigtigt godt, havde kun classic øl men det gjorde den ikke ringere