Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk pande med skinkekød

Kinesisk pande med skinkekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.skinkekød
 
350 g.hvidkål
2-3 porrer
1 posefriske bønnespirer
250 g.champignon
 
1.5 spsk.olie
 salt
 peber
2 dl.vand
2-3 spsk.soja
1 tsk.majsstivelse
 


Opskrift:

Snit hvidkålen fint. Skær porrer og champignon i skiver. Skær kødet i tynde strimler og rist dem i en wok eller på en pande i meget varm olie. Tag kødet af panden og svits hvidkål og porrer under omrøring. Tilsæt bønnespirer efter ca. 5 min.

Rør vand, soja og majsstivelse sammen og hæld det på panden. Lad grøntsagerne snurre et par minutter og smag til med salt og peber. Bland kødet i grøntsagerne







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14002 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu