Kinesisk pande med skinkekød

Kinesisk pande med skinkekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.skinkekød
 
350 g.hvidkål
2-3 porrer
1 posefriske bønnespirer
250 g.champignon
 
1.5 spsk.olie
 salt
 peber
2 dl.vand
2-3 spsk.soja
1 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Snit hvidkålen fint. Skær porrer og champignon i skiver. Skær kødet i tynde strimler og rist dem i en wok eller på en pande i meget varm olie. Tag kødet af panden og svits hvidkål og porrer under omrøring. Tilsæt bønnespirer efter ca. 5 min.

Rør vand, soja og majsstivelse sammen og hæld det på panden. Lad grøntsagerne snurre et par minutter og smag til med salt og peber. Bland kødet i grøntsagerne





karakterer:
Opskriften er vist 17289 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu