Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Waldorfsalat 02

Waldorfsalat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Waldorfsalat 02, billede 4 Waldorfsalat 02, billede 1 Waldorfsalat 02, billede 2 Waldorfsalat 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
300 gram Vindruer, grønne
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Pynt:
  blade fra bladselleri
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
Vindruer, grønne
   


Opskrift:

Smag creme fraichen til med sukker og salt.

Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler. Halvér druerne og fjern kernerne. Skær æblerne i terninger. Tag lidt valnøddekerner fra til pynt og hak resten groft.

Bland fyldet i dressingen. Lad salaten stå koldt til serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (66 stemmer)

Opskriften er vist 120394 gange,
og udskrevet 7650 gange.


Energi:
KJ total 5541 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 875 gram
Vægt pr. Pers. 218 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 633 KJ (150 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

HananOZ  -  2014-03-30 14:42:44
The original recipe comes from America. It was the Waldorff Hotel in New York who created the recipe, hence the name 'Waldorff'Salad.


madvogteren  -  2012-01-07 16:57:28
jeg plejer at bruge flormelis, er nemmer at røre ud så det ikke knaser ellers super


LMJ  -  2008-12-05 12:51:59
Helt fantastisk, og meget nem at lave. Topkarakter herfra


MAJ  -  2008-02-17 11:08:33
den er rigtig go denne her opskrift men jeg river æblerne istedet det sys jeg er bedre. men kan varmt anbefales kun+++++ herfra


Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager nøjagtig som en Waldorfsalat skal smage


Sidsel  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder virkelig nemt, prøver det af i aften, men kan ikke lide valdnødder, så dem springer jeg lige over


Rianna  -  0000-00-00 00:00:00
meget god, nem at lave


Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er fra Karolines Køkken og den er rigtig god. Der kan evt. tilsættes 1 tsk. citronsaft.


tage thomsen  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig god