Waldorfsalat 02

Waldorfsalat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red:

Waldorfsalat 02, billede 4 Waldorfsalat 02, billede 1 Waldorfsalat 02, billede 2 Waldorfsalat 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
3 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
300 gram Vindruer, grønne
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Pynt:
  blade fra bladselleri
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
Vindruer, grønne
   
Opskrift:
Smag creme fraichen til med sukker og salt.

Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler. Halvér druerne og fjern kernerne. Skær æblerne i terninger. Tag lidt valnøddekerner fra til pynt og hak resten groft.

Bland fyldet i dressingen. Lad salaten stå koldt til serveringen.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Waldorfsalat

karakterer:
Opskriften er vist 128778 gange,
og udskrevet 7818 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (66 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5507 (1311 kcal)
KJ pr. Pers. 1376 (327 kcal)
Vægt ialt 873 gram
Vægt pr. Pers. 218 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 630 KJ (150 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tom Petersen 12-2019  -  2019-12-23 16:24:11
Jeg har lavet til 10 personer, dette giver en meget stor mængde, 2 store skål fulde.

HananOZ  -  2014-03-30 14:42:44
The original recipe comes from America. It was the Waldorff Hotel in New York who created the recipe, hence the name 'Waldorff'Salad.

madvogteren  -  2012-01-07 16:57:28
jeg plejer at bruge flormelis, er nemmer at røre ud så det ikke knaser ellers super

LMJ  -  2008-12-05 12:51:59
Helt fantastisk, og meget nem at lave. Topkarakter herfra

MAJ  -  2008-02-17 11:08:33
den er rigtig go denne her opskrift men jeg river æblerne istedet det sys jeg er bedre. men kan varmt anbefales kun+++++ herfra

Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager nøjagtig som en Waldorfsalat skal smage

Sidsel  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder virkelig nemt, prøver det af i aften, men kan ikke lide valdnødder, så dem springer jeg lige over

Rianna  -  0000-00-00 00:00:00
meget god, nem at lave

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er fra Karolines Køkken og den er rigtig god. Der kan evt. tilsættes 1 tsk. citronsaft.

tage thomsen  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig god