Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skidenæg

Skidenæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Skidenæg, billede 4 Skidenæg, billede 1 Skidenæg, billede 2 Skidenæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   


Opskrift:

Kog æggene til smilende æg (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person.

Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep.

Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med purløg eller persille.

Server med rugbrød og smør. Kan også serveres med flæsketerninger.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skidne æg



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (35 stemmer)

Opskriften er vist 106863 gange,
og udskrevet 2562 gange.


Energi:
KJ total 5828 (1387 kcal)
KJ pr. Pers. 2914 (693 kcal)
Vægt ialt 1032 gram
Vægt pr. Pers. 516 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 564 KJ (134 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morten  -  0000-00-00 00:00:00
muskat kan med succes tilsættes