Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Skidenæg

Skidenæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Skidenæg, billede 4 Skidenæg, billede 1 Skidenæg, billede 2 Skidenæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   


Opskrift:

Kog æggene til smilende æg (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person.

Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep.

Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med purløg eller persille.

Server med rugbrød og smør. Kan også serveres med flæsketerninger.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skidne æg



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (35 stemmer)

Opskriften er vist 111077 gange,
og udskrevet 2600 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morten  -  0000-00-00 00:00:00
muskat kan med succes tilsættes