Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekam i fad

Svinekam i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.svinekam uden svær
 salt
 peber
1 tsk.paprika
 timian
2 store løg
3-4 gulerødder
750 g.kartofler
4-5 dl.bouillon
 hakket persille
 


Opskrift:

Gnid kødet med en blanding af paprika, salt og friskkværnet peber. Læg kødet i en ikke for dyb bradepande. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader ca. 20 min. til kødet er brunt. Gør grøntsagerne i stand, mens kødet bruner. Skær løg, gulerødder og kartofler i tynde skiver.

Tag fadet ud af ovnen, og læg kødet på en tallerken. Hæld fedtet fra fadet. Læg urterne i bradepanden, drys salt, peber og timian mellem lagene. Saltmængden afhænger af, hvor salt bouillonen er. Læg kødet over urterne og hæld bouillon ved retten. Sæt fadet tilbage i ovnen ved 160 grader, og lad kød og grøntsager viderestege, indtil det er mørt 1½-2 time. Pas på retten ikke koger tør, hæld evt. mere bouillon ved.

Skær kødet i ikke for tykke skiver og anret dem oven på urterne. Drys hakket persille over, og server retten direkte fra fadet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11537 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kim  -  0000-00-00 00:00:00
hvordan steger man en flæskesteg?