Ål Persilade
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drys de istandgjorte ål med salt, og lad dem trække 10 min. skyl og tør ålene meget omhyggeligt, både ind og udvendig. Skær ålene i ca. 7 cm. lange stykker. Dyp hvert stykke i mælk og krydret mel.
Brun ålestykkerne hastigt på hver side i rigeligt olie i stærk varme. Dæmp varmen og steg ålene 5 – 7 min. på hver side. Steg 10 –12 stk. ål ad gangen. Tag dem op med en hulske, og ryst olien godt af. Læg dem på fedtsugende papir. Hold ålestykkerne varme evt. ved 100 grader C. alm. ovn, og ovndøren på klem, så ålene ikke bliver bløde, mens resten steger. Bland hakket persille og finhakket hvidløg. Anret ålestykkerne i en stor dynge på et varmt fad, og drys persilleblandingen over. Server med citronbåde og evt. flødekartofler. |
|
Opskriften er vist 17794 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2005-01-01 01:01:01 Det smagte skønt. Jeg brugte også lidt smør til stegningen for smagens skyld. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne