Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Høns i peberrod

Høns i peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
1 høne
 vand
 salt
40 g.smør
3.5 spsk.hvedemel
4-5.5 dl.siet suppe fra hønen
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
4-5 spsk.friskrevet peberrod
 


Opskrift:

Kog hønen i letsaltet vand. Den kogte høne deles i passende stykker og holdes varm i lidt af suppen.

Smelt smørret og tilsæt melet. Rør det grundigt sammen. Tilsæt suppe lidt af gangen, mens der røres i gryden. Spæd med piskefløden og smag sovsen til med salt og peber.

Sovsen småkoger 5-10 min. Der slukkes for sovsen, og tilsættes 4-5 spsk. peberrod efter smag. Hønsekødet anrettes på et fad, og sovsen hældes over.

Server retten med franskbrød eller flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19722 gange,
og udskrevet 478 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

søster l  -  0000-00-00 00:00:00
der må da mangle lidt urter i den suppekogning?