Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Høns i peberrod

Høns i peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :



Ingredienser:
1 høne
 vand
 salt
40 g.smør
3.5 spsk.hvedemel
4-5.5 dl.siet suppe fra hønen
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
4-5 spsk.friskrevet peberrod
 
Opskrift:
Kog hønen i letsaltet vand. Den kogte høne deles i passende stykker og holdes varm i lidt af suppen.

Smelt smørret og tilsæt melet. Rør det grundigt sammen. Tilsæt suppe lidt af gangen, mens der røres i gryden. Spæd med piskefløden og smag sovsen til med salt og peber.

Sovsen småkoger 5-10 min. Der slukkes for sovsen, og tilsættes 4-5 spsk. peberrod efter smag. Hønsekødet anrettes på et fad, og sovsen hældes over.

Server retten med franskbrød eller flute.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21651 gange,
og udskrevet 512 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

søster l  -  0000-00-00 00:00:00
der må da mangle lidt urter i den suppekogning?