Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgskyllinger

Hvidløgskyllinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :




Ingredienser:
2 kyllinger à ca. 1 kg.
200 g.smør
6 fedknust hvidløg
 salt
1 tsk.paprika
1 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

Flæk de rensede kyllinger. Drys indersiden med salt og paprika. Læg dem i et velsmurt ildfast fad med skindsiden opad. Rør blødgjort smør med knust hvidløg og lidt salt. Smør det over kyllingerne.

Stil fadet på ovnristen midt i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader. Dryp ofte kyllingerne med stegesmørret. Dryp citronsaft over mod slutningen af stegetiden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16585 gange,
og udskrevet 425 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-08-02 21:11:14
hvor køber man det der tandori masala.


fiekok  -  2009-05-04 11:14:17
smagte simpelhen skønt, lavede dog lidt ændringer. tilsatte kyllingen 2 dl vand og istedet for paprika, en halv tsk. tandori masala. serverede en god let salat med dild,hvidløg og citronmelisse til, og brugte væsken til at dybbe fluets ned i.