Kalkunfilet med krydderurtefyld

Kalkunfilet med krydderurtefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kalkunfilet ca. 300 g
 
 Fyld:
3 spsk.hakket frisk basilikum
50 g.revet ost (cheddar)
 Salt
 peber
25 g.smør
1.5 dl.hønsebouillon
 Lidtcitronsaft
 
Opskrift:
Med en grydeske og en skarp kniv laves der et hul ind i fileten. Basilikum og ost blandes og kommes ind i hullet. Luk med en kødnål og drys med salt og peber. Brun kødet på alle sider i smør. Kom bouillon og citronsaft ved og lad det snurre under låg ca. 20 minutter til det netop er gennemstegt. Lad det trække 5 minutter under alufolie med et klæde over. Fjern kødnålen og skær kødet i skrå skiver. Kog skyen lidt ind og hæld den over det udskårne kød. Tilbehør: Små nye kogte kartofler (evt. små pillede kartortofler) der kort svitses på en pande i smør og hakket persille vendes i. Grøn salat med tomater og oliven.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11554 gange,
og udskrevet 326 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu