Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunfilet med krydderurtefyld

Kalkunfilet med krydderurtefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kalkunfilet ca. 300 g
 
 Fyld:
3 spsk.hakket frisk basilikum
50 g.revet ost (cheddar)
 Salt
 peber
25 g.smør
1.5 dl.hønsebouillon
 Lidtcitronsaft
 


Opskrift:

Med en grydeske og en skarp kniv laves der et hul ind i fileten. Basilikum og ost blandes og kommes ind i hullet. Luk med en kødnål og drys med salt og peber. Brun kødet på alle sider i smør. Kom bouillon og citronsaft ved og lad det snurre under låg ca. 20 minutter til det netop er gennemstegt. Lad det trække 5 minutter under alufolie med et klæde over. Fjern kødnålen og skær kødet i skrå skiver. Kog skyen lidt ind og hæld den over det udskårne kød. Tilbehør: Små nye kogte kartofler (evt. små pillede kartortofler) der kort svitses på en pande i smør og hakket persille vendes i. Grøn salat med tomater og oliven.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11019 gange,
og udskrevet 299 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu