Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tigerrejer med tempuradej og dip

Tigerrejer med tempuradej og dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.rå tigerrejer med skal
1 pk.Blue dragon tempura paneringsmix
5 dl.fritureolie
 
 Dip:
1 dl.mango chutney ( sød eller hot)
0.25 dl.sojasauce
1 spsk.citronsaft
1-2 tsk.friskrevet ingefær
0.5 agurk
 
Opskrift:
Rejerne pilles men lad halen blive siddende. Tempuramixen tilberedes efter anvisningen. Rejerne dyppes tørre og vendes i dejen. Rejerne friteres i omgange indtil de er gyldne i en gryde med olie. Tages op og afdryppes på køkkenrulle. Dippen røres sammen og agurken skæres i tynde stave. Rejer og agurk fordeles på et stort fad og dippen serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16536 gange,
og udskrevet 204 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu