Pastasauce, Bo Feldborgs

Pastasauce, Bo Feldborgs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Ingredienser:
 lidtfedtstof
2 løg
500 g.hakket oksekød
2 ds.flåede tomater
 Evt.også en dåse champignoner
2-3 tsk.rosenpaprika
3-4 tsk.tørret basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Først skæres løgene ud og svitses i det smeltede fedtstof. Dernæst tilsættes hakket oksekød som svites til det er helt brunt. Så tilsættes de flåede tomater og champignonerne samt krydderierne. Der lægges låg på og det skal småkoge i små 20 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 12681 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anders  -  2013-06-14 15:44:16
Hvad fanden vrøvler I om? Det her er en sauce....der kan bruges til det man ønsker....den er sløj, men sauce....det er det!

charlotte  -  2011-05-24 17:35:10
C. Larsen, hvem siger at pastasauce skal være hvid ? Den kan vel være en hvilken som helst farve... Og spaghetti er altså også pasta... Ergo pastasauce...

C. Larsen  -  2009-11-14 14:00:34
det har intet at gøre med pastasauce, som skal være hvid med diverse krydderier (evt. stegt forårsløg, hvidløg,, med muskatnød - det er hvid pastasauce. Opskriften ovenover minder kun om spagetti-sauce.