Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stenbiderrogn på ristet brød

Stenbiderrogn på ristet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stenbiderrogn på ristet brød, billede 4 Stenbiderrogn på ristet brød, billede 1 Stenbiderrogn på ristet brød, billede 2 Stenbiderrogn på ristet brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.frisk stenbiderrogn
0.5 tsk.fint salt
 
1-2 hakket rødløg
1.5-2 dl.creme fraiche 18%
 dild
 
 Tilbehør:
4-6 skiverristet flute el. franskbrød
 


Opskrift:

Rensning:
Fjern de grove hinder fra rognen. Kom rognen i en skål og hæld koldt vand ved til den er dækket. Pisk forsigtigt i rognen med et piskeris (pæreformet), så hinderne hænger i riset. Fjern hinderne fra piskeriset og gentag piskningen 1-2 gange, til der ikke er flere hinder. Lad rognen dryppe godt af i en sigte. Kom den i en skål og rør den forsigtigt op med salt. Lad rognen trække tildækket i køleskabet ca. 2 timer.

Rist brødet og lad det køle lidt af. Fordel stenbiderrognen på brødet. Drys hakket løg over. Kom creme fraiche i en skål - pynt med dild og server til brødene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 56271 gange,
og udskrevet 1196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-04-09 10:47:08
det smager mega gody;)


Ellen H.Pedersen  -  2007-03-21 20:01:17
Som dressing kan også benyttes Græsk Yoghurt 10% blandet med lidt mayonnaise