Stenbiderrogn på ristet brød

Stenbiderrogn på ristet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Stenbiderrogn på ristet brød, billede 4 Stenbiderrogn på ristet brød, billede 1 Stenbiderrogn på ristet brød, billede 2 Stenbiderrogn på ristet brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Stenbiderrogn, frisk
0.5 tsk. Salt, fint 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 120 gram

   
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Tilbehør:
4 skiver Flute fint
   
Opskrift:
Rensning:
Fjern de grove hinder fra rognen. Kom rognen i en skål og hæld koldt vand ved til den er dækket. Pisk forsigtigt i rognen med et piskeris (pæreformet), så hinderne hænger i riset. Fjern hinderne fra piskeriset og gentag piskningen 1-2 gange, til der ikke er flere hinder. Lad rognen dryppe godt af i en sigte. Kom den i en skål og rør den forsigtigt op med salt. Lad rognen trække tildækket i køleskabet ca. 2 timer.

Rist brødet og lad det køle lidt af. Fordel stenbiderrognen på brødet. Drys hakket rødløg over. Kom creme fraiche i en skål - pynt med dild og server til brødene.


karakterer:
Opskriften er vist 70590 gange,
og udskrevet 1274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3020 (719 kcal)
KJ pr. Pers. 755 (179 kcal)
Vægt ialt 553 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 546 KJ (130 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-04-09 10:47:08
det smager mega gody;)

Ellen H.Pedersen  -  2007-03-21 20:01:17
Som dressing kan også benyttes Græsk Yoghurt 10% blandet med lidt mayonnaise