Stenbiderrogn på ristet brød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Stenbiderrogn, frisk
0.5 tsk. Salt, fint 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 120 gram

   
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Tilbehør:
4 skiver Flutes
   
Energi:
KJ total 3020 (719 kcal)
KJ pr. Pers. 755 (179 kcal)
Vægt ialt 553 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 546 KJ (130 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)