Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med kalkun

Pasta med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
300 g.kalkunkød i strimler
1 grofthakket løg
2 spsk.smør
2 fedhvidløg
125 g.halve cherrytomater
2 dl.hønsebouillion
 salt
 peber
125 g.ærter
300 g.pasta
 hakket persille
 revet ost
 


Opskrift:

Svits kalkunstrimler og hakket løg i gyldent smør i en gryde.Kom finthakket hvidløg i samt halve cherrytomater. Tilsæt bouillionen. Krydr med salt og peber og lad det snurre i 10 min. Bland ærterne i i de sidste par minutter.Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad den dryppe af i en sigte, og vend kalkunblandingen i. Kom det i et halvdybt fad, og drys med hakket persille og revet ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 7308 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu