Pasta med kalkun

Pasta med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Ingredienser:
300 g.kalkunkød i strimler
1 grofthakket løg
2 spsk.smør
2 fedhvidløg
125 g.halve cherrytomater
2 dl.hønsebouillion
 salt
 peber
125 g.ærter
300 g.pasta
 hakket persille
 revet ost
 
Opskrift:
Svits kalkunstrimler og hakket løg i gyldent smør i en gryde.Kom finthakket hvidløg i samt halve cherrytomater. Tilsæt bouillionen. Krydr med salt og peber og lad det snurre i 10 min. Bland ærterne i i de sidste par minutter.Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad den dryppe af i en sigte, og vend kalkunblandingen i. Kom det i et halvdybt fad, og drys med hakket persille og revet ost.


karakterer:
Opskriften er vist 8118 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu