Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Birkesbagt laks

Birkesbagt laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Birkesbagt laks, billede 4 Birkesbagt laks, billede 1 Birkesbagt laks, billede 2 Birkesbagt laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Laks:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
100 gram Blå Birkes
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Safran creme:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Safran tråde
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Laks:
Rens laksen fri for ben og læg den i et smurt ildfast fad, kom salt og peber på og dæk den med et godt lag af blå birkes bages i ovnen ved 180 grader C i ca. 20 min.

Safran creme:
Pisk fløden til skum og vend creme fraiche forsigtig i. Smag til med salt og peber og safran.

Retten serveres med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 59991 gange,
og udskrevet 1114 gange.


Energi:
KJ total 11192 (2664 kcal)
KJ pr. Pers. 2798 (666 kcal)
Vægt ialt 1100 gram
Vægt pr. Pers. 275 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1017 KJ (242 kcal)
Protein 16.5 gram
Fedt 18.9 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ab  -  2009-02-06 10:09:31
En dejlig og nem ret, man behøver ikke at servere ris til, man kan nemt bruge retten som forret ,og servere med rukola salat og brød.En ret som var er hit.


  -  0000-00-00 00:00:00
En nem og god variation - især var safrancrmen god til risene