Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage med appelsinsaft

Gulerodskage med appelsinsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
175 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Sukker, æg og æggehvider piskes med håndmikser i et par minutter. Bland hvedemel med kanel, bagepulver og salt. Pisk det i dejen og pisk derefter de revne gulerødder i. Pisk kun til dejen er samlet, pisker man for længe bliver dejen tung.

Beklæd en lille bradepande med bagepapir og hæld dejen i. Sæt formen nederst i ovnen ved 185 grader i 35 min.

Når kagen er bagt, prikkes der huller med en strikkepind og appelsinsaften hældes over.

Lad kagen stå 15 minutter i formen så saften er helt opsuget. Derefter tages den ud af formen og køles af.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16440 gange,
og udskrevet 431 gange.


Energi:
KJ total 4749 (1130 kcal)
KJ pr. Portion 4749 (1130 kcal)
Vægt ialt 664 gram
Vægt pr. Portion 664 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 34.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria  -  2012-06-25 19:09:24
Smagen er okay, men den bliver meget flad. Endten har jeg været uheldig, eller også bliver den bare kun ca 4 cm høj i en springform. Vil ikke lave den igen.


Monica  -  2011-01-22 16:05:00
jeg skal til at bage denne kage nu. håber den bliver god, men bliver den ikke klistret når man hælder appelsinsaften over når den er bagt?


julie  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker og frisk kage, men dejen er lidt for lille til en bradepandekage, evt en springform eller tærteform