Gulerodskage med appelsinsaft næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
175 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 4749 (1130 kcal)
KJ pr. Portion 4749 (1130 kcal)
Vægt ialt 664 gram
Vægt pr. Portion 664 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 34.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)