Jordbærtærte med mandelmørdej
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Mandlerne smuttes og blendes. Bland mel, sukker, de findelte mandler. Skær fedtstoffet i og findel med fingrene. Saml det hele med det sammenpiskede æg. Dejen deles i to og rulles ud så den passer til en tærteform. Læg den i formene og lad den hvile i køleskab gerne 1 time før den bages i 15 min ved 175 grader C. alm. ovn. Crème: Pisk æg, med maizena, fløde og sukker. Lad det koge igennem under omrøring. Tilsæt vanillesukker. Fordel bærrene over de forbagte bunde og kom cremen over og bag yderligere 15 min. Serveres med creme fraiche 18%. |
|
Opskriften er vist 31641 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-06-10 13:42:02 Gode inggredienser, men syndt at bage friske jordbær, og bund, creme og jordbær passer mængdemæssigt ikke sammen. Der er bund til 3 tærtefade på 24 cm. i diameter og efter vore mening kun creme til 1. Fordobel cremen, og køl den af, og bland så flødeskum af 2.5 dl. piskefløde, og dobelt op på jordbærene, så passer det med 3 tærter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne