Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet leverpostej

Hjemmelavet leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Fjederholt

Indsendt :


Hjemmelavet leverpostej, billede 4 Hjemmelavet leverpostej, billede 1 Hjemmelavet leverpostej, billede 2 Hjemmelavet leverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.svinelever
500 g.spæk
200 g.skinkekød
3 små løg
 
 salt
1 tsk.hvid peber
1 tsk.stødt ingefær
2 strøgne spsk. hvedemel
2 æg
5 dl.kaffefløde
 


Opskrift:

Svinelever, spæk, skinkekød og løg hakkes 1 - 2 gange.

Massen røres med lidt salt. Peber, stødt ingefær, mel, æg og kaffefløde tilsættes. Rør det hele godt sammen og kom massen i forme.

Bages 1 time ved 160 - 170 grader C. alm. ovn.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 72883 gange,
og udskrevet 2075 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2016-12-23 16:31:24
I gamledage leverposteg farsen lagt i en fedt slør ?


ib  -  2014-08-15 11:58:03
lidt mere peper salt 3stk benfri sild giver en god smag


hommel horslunde  -  2011-04-03 09:29:17
bliver rigtig god med lidt extra salt og peber


stephanie  -  2009-11-22 11:26:21
Kan man bruge mælk i stedet for kaffefløde?


Gitte  -  2008-12-17 14:43:10
Vi har lavet den her leverpostej men havde læst kommentarerne og forhøjede peber til 2 tsk. og ingefær til 2 tsk. og 2 toppede tsk. salt, de blev rigtig gode!


mads  -  2007-09-11 20:32:15
den smager godt, og er nem, men den er en anelse tandløs og kunne godt bruge mere krydderier og peber


Per  -  2007-02-06 13:00:18
Jeg bagte dem i vandbad, og jeg fik 4 stk ½ l forme og 1 stk på knapt 1 l.