Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dyrebov grydestegt

Dyrebov grydestegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrbov - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Dyrebov grydestegt, billede 4 Dyrebov grydestegt, billede 1 Dyrebov grydestegt, billede 2 Dyrebov grydestegt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.dyrebov med ben
100 g.smør
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
2.5 dl.bouillon
 
 Sauce:
 portvin eller sherry
 maizena majsstivelse
 piskefløde
 kulør
 


Opskrift:

Den afpudsede dyrebov brunes i gryden i rigeligt brusende smør. Drysses med salt samt nykværnet peber, hvorefter ¼ l. kogende bouillon og ¼ l. fløde hældes ved.
Dyreboven steger ved svag varme 2-3 timer til kødet er mørt. Tages op.

Saucen tilsættes et lille glas sherry eller portvin, koges lidt ind og jævnes med maizena udrørt i fløde.

Tips:

Der spædes til med vand undervejs, gryden må ikke koge tør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (30 stemmer)

Opskriften er vist 112645 gange,
og udskrevet 5444 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mikael  -  2016-10-23 22:46:09
steges ved svag varme ? 50 grader 100 grader tja hvem hved


  -  2015-04-06 19:46:59
Dette blev bare ekstremt lækkert


Ditte Jørgensen  -  2013-02-17 18:15:31
Jeg udbenede den først, og snørrede den med bacon omkring, lavede lidt fyld af philadelphia, peber, salt og timian. Den blev super god, og hold nu op en lækker sove ;)


BSP.  -  2012-10-24 22:04:29
For fanden da, det var godt. Selv varanen kunne lide det og hun spiser ellers ikke vildt, for hendes far var jæger. Jeg lavede det efter opskriften, men kom lidt gulerødder i imens det kogte i gryden. Jeg havde 2 store rød peber frugter, dem strimlede jeg og sammen med et stort løg i både, ristende jeg det på panden som tilbehør, MUMS. Nu håber jeg at knægten igen er uheldig og rammer en Hjorth med bilen, uden bilen tager skade.


Birthe Jonassen  -  0000-00-00 00:00:00
Denne ret har jeg også lavet og den er også god man kan også laved en uden vin hvis man ikke kan tåle det alle der spise det.