Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasaner med fars

Fasaner med fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
2–3 fasaner
100 g.smør/margarine
 
500 g.flæskefars
1 dl.rasp
1 æg
2 dl.mælk/fløde
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
0.5 tsk.”det tredje krydderi”
 
375 g.champignon
 
4–6 skiverbacon
 
2.5 dl.vildtsky (terning)
3 dl.creme fraiche
2 dl.fløde
 
 evt.jævning
 


Opskrift:

Farsen røres med rasp, æg, mælk/fløde og krydderier.

Champignonerne snittes og svitses i lidt af smørret, afkøles og røres i farsen.

Farsen fyldes i de istandgjorte fasaner, der gnides med salt og peber og ombindes med baconskiverne. De brunes i resten af smørret.

Vildtskyen (skal være kogende) hældes i gryden sammen med creme fraiche.

Steges over svag varme ca. 1 time. Fasanerne tages op og holdes varme.

Skyen bringes til kogepunktet under omrøring, tilsættes fløde og jævnes evt. med en jævning af lidt hvedemel og vand.

Fasanerne parteres inden servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11643 gange,
og udskrevet 455 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Otto S.  -  2010-11-02 14:14:11
Du skal IKKE komme creme fraiche i med den kogende vildtsky, da sovsen vil skille, vent til sidst, efter sovsen er kogt op og jævnet. I øvrigt en fortræffelig ret.