Farsret med blomkål
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør farsen af hakket svinekød, mel, æg, revet løg, mælk satl og peber.
Del blomkål i buketter og kog dem 10 min. Hæld dem til afdrypning. Vend fars og blomkål forsigtigt sammen og læg blandingen i et smurt ildfast fad, glat farsen og dæk med bacon. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen 1 time ved 200 grader C. alm. ovn. Serveres med groft brød. Tips: Der kan tilsættes 2 tsk. karry og 1 – 2 spsk. soja til farsen |
|
Opskriften er vist 145486 gange,
og udskrevet 11478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2018-10-08 18:32:43 Brugte oksekød i stedet for svinekød, da det var billigere. Det blev retten ikke dårligere af. Prøv den. Nanna - 2016-07-14 10:00:59 Faldt ikke i smag hos mig og min familie. Sorry. Ida - 2014-02-16 18:33:33 Vi synes at det godt kan bære at man får en kartoffel til, og så laver vi en opbagt sovs, hvor vi bruger vandet fra både kålen og kartoflerne. Det er bare guf (for os altså) anonym - 2013-04-11 11:01:12 Der skal godt nok meget løg i, men elsker løg... Glæder mig til at smage retten i aften... Fie - 2011-07-05 08:30:41 Rigtig nemt og lækkert! Jeg brugte et tærtefad og erstattede bacon med parmaskine .. Mums :) anonym - 2011-04-03 18:23:50 man kan altid bruge kalkunbacon hvis den skal være fedtfattig (Kan købes i bilka) TT - 2010-08-17 22:04:49 jeg havde ikke lige blomkål, men smagt OK. næste gang husker jeg blomkål. Kathleen - 2009-12-22 13:42:00 Når man søger under fedtfattige opskrifter kommer denne opskrift frem. Men med en masse bacon på toppen er den nok ikke så fedtfattig. Men det ser lækkert ud benthe - 2009-11-11 08:54:39 variationen af denne ret er uendelig feks. med porrer istedet, kog et bundt porrer skåret i skiver i 3-4 min, tag lidt fra til sovs. Med hvidkål smager det også godt, og med lidt stuvning til. Jeanette - 2009-09-19 20:17:43 SUPER godt, kan VARMT anbefales... 10++ Brugte havregryn i stedet for mel som jeg også gør i alm. frikadellefars og det kan varmt anbefales... Beth - 2009-05-28 11:52:24 Smager godt. Spar ikke på krydderierne. Blomkålsbuketterne skal højest koge 1 - 2 minut. Nem at lave. Selv blomkålshaderne i min fam. syntes retten smagte dejligt. anonym - 2009-05-25 00:50:26 Jeps Anette... Så hedder det farseret blomkål! Anna Marie - 2009-01-26 16:11:33 Smager kanongodt, er nem at lave og hører til i den billige ende. Annette - 2009-01-23 13:22:41 Hvis man vil lave den dekorativ, kan man koge et helt blomkål i 7 min. Dele farsen udover så det bliver en kugle, glatte den med vand eller olie og ind i ovnen 1 time og 15 min. Benny - 2008-08-11 00:36:20 En rigtig god og let ret for os ungkarle som ikke er en ørn i et køkken. En rigtig "score-ret". Kan bestemt anbefales. Jeg tilsatte de under "tips" karry og soya, som gav en god smag. Gismo - 2005-01-01 01:01:01 den er bare super anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er en af de nemmere opskifter jeg længe har prøvet og det er en af de bedst opskifter jeg længe har smagt dog skulle der lidt ekstra mel i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne