Farsret med blomkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
700 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
   
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 7491 (1783 kcal)
KJ pr. Pers. 1872 (445 kcal)
Vægt ialt 1831 gram
Vægt pr. Pers. 457 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 409 KJ (97 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)