Ålborg ret

Ålborg ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : lene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkun/skinke
5 dl.fløde
150 g.bacon i tern
1 ds.cocktailpølser
1 ds.hakket tomat
70 g.tomat pure
2 tsk.hvidløgs pulver
2 laurbærblade
 salt
 peber
 
Opskrift:
svits kødet ( i tern). kom resten af ing. i og lad set simre i ca. 45 min. serveres med ris eller tomat pasta gerne med lidt revet ost.





karakterer:
Opskriften er vist 9104 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-01 17:21:32
Rigtig nem og super hurtig ret, som alle kan lave.. Og 10000 gange bedre end en dum pizza :)