Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbradgryde med Dijon sennep

Mørbradgryde med Dijon sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.Svinemørbrad
250 g.Skalotteløg (alm. løg kan bruges)
250 g.Champignon
2 spsk.Smør
1 spsk.Dijonsennep
0.25 tsk.Estragon
2 dl.Oksebouillon
2 dl.fløde
 Hvedemel
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank ud Krydr med salt og peber og vend skiverne i mel. Brun mørbradskiverne på en stor pande i smør et par minutter på hver side. Tag dem af panden og brun de skivede champignoner og løg på samme pande. Tilsæt sennep, estragon og bouillon og lad det småsnurre til løgene er møre. Læg kødet tilbage på panden, hæld fløden over og lad retten stege færdig ved svag varme i ca. 5 min.

Tilbehør Ris Flutes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 35658 gange,
og udskrevet 1061 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-05-06 11:18:34
Rigtig lækker opskrift med rigtig god smag.