Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Barbecue marineret kalkunbryst med farserede courgetter

Barbecue marineret kalkunbryst med farserede courgetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Barbecue marineret kalkunbryst med farserede courgetter, billede 4 Barbecue marineret kalkunbryst med farserede courgetter, billede 1 Barbecue marineret kalkunbryst med farserede courgetter, billede 2 Barbecue marineret kalkunbryst med farserede courgetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.Barbecue marineret kalkunbryst i koge-/stegepose
 
800 g.courgette
300 g.kantareller
1 spsk.rapsolie
1.5 spsk.hvedemel
2 dl.lys bouillon
1 dl.fløde 13%
 revet citronskal og saft efter smag
 salt
 peber
 
6 spsk.revet parmesanost
 


Opskrift:

Kalkunbrystet optøs i posen ved køleskabstemperatur. Det optøede kalkunbryst kan tilberedes i ovn eller koges i vand.

Ved tilberedning i ovn:
Enkelte små huller prikkes i stegeposen. Brystet placeres i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og steger i ca. 45 minutter.

Ved tilberedning i vand: Kalkunbrystet koges i posen i ca. 60 min.

Ved at tilberede produktet i koge-/stegeposen bevares kalkunbrystets saftighed og marinadens smag.

Tilbehør:
Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske. Derefter deles courgetterne i 2 lige store stykker. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Dryppes af og lægges i et ovnfast fad på den buede side.

Børst svampene rene. Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien. Drys melet over og spæd med bouillon og fløde. Smag til med citron, salt og peber.

Kom kantarelstuvningen i courgetterne og drys osten over, gratiner i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter.

Hertil kan serveres persillekartofler.

Tips:

Brug evt. den overskydende saft/marinade fra stegeposen som en let og fedtfattig skysauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 58074 gange,
og udskrevet 861 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-01-27 09:36:30
Hvorfor brugte du ikke en stegepose istedetfor en plastpose?


Per  -  2008-08-02 23:44:28
Jeg kunne ikke finde babecuemarineret kalkunbryst i koge/stegepose, du kan ind i mellem finde et marineret kalkunbryst i supermarkedet, men jeg brugte en flaske barbecuesauce som jeg hældte i en plastpose sammen med kalkunbrystet og lod det marinere natten over, du kan også lave din egetn marinade.


Nubia  -  0000-00-00 00:00:00
god ide