Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret kalkunbryst med grøntsagskompot

Marineret kalkunbryst med grøntsagskompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8-1000 g.Kalkunbryst
1-2 spsk.honning
 lidttimian
 salt
 peber
 
 Grøntsags kompot:
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 posefrosne perleløg
1 bakkecherrytomater
2-3 æbler i både med skrællen på
 lidttimian
 salt
 peber
 lidtolivenolie
 


Opskrift:

Kalkunbrystet (der ikke skal brunes) smøres med et lag honning og drysses med timian. Læg kalkunbrystet i en stegepose eller i et ovnfast fad dækket med alufolie. Steg det ved 200 grader i 45-60 minutter alt efter tykkelse. Lad det hvile 15 minutter, inden det skæres i skiver.

Tilbehør:
Peberfrugterne skæres i store terninger eller strimler. Bland alle grøntsagerne i et fad. Drys med krydderier, og vend lidt olie i blandningen. Lad det stege i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Til retten kan der serveres enten kartofler, ris eller pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17815 gange,
og udskrevet 456 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stig  -  2008-03-22 20:22:30
Jeg brugte en rest skiveskåret kalkunbryst. Server med kaperssauce. Den passer perfekt til.