Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret kalkunbryst med mandler

Marineret kalkunbryst med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst
3 spsk.citronsaft
3 spsk.jomfruolie
1 tsk.peber
2 spsk.rosmarinnåle
50 g.mandler
1 spsk.salt
1 tsk.peber
15 g.smør
500 g.gulerødder
0.5 dl.citronsaft
0.5 dl.piskefløde
0.5 dl.sødmælk
1 tsk.estragon
2 tsk.salt
500 g.broccoli
5 store forårsløg
6 dl.jasminris
 


Opskrift:

Rør citronsaft, jomfruolie, peber og rosmarin sammen og hæld det over kødet. Lad det stå og trække 5 - 6 timer.Hak mandlerne fint, bland dem med salt og peber, og vend kalkunbrystet heri.Steg kødet på alle sideri lidt smør på en pande. Læg kødet i et ildfast fad og steg kødet i ovnen ved 175 grader i 35 min. Lad kødet trække i et kvarter, inden det skæres i tynde skiver.

Gulerødderne skæres i skiver og koges i mælke/flødeblandingen og citron tilsat lidt salt og estragon. Server med ris , broccoli og forårsløg kogt aldente med flødegulerødder som sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9626 gange,
og udskrevet 339 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu