Små vildtfugle af hakket kalvekød
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Kødet røres med kartoffel, æg, salt, peber og kaffefløde. Farsen skal være ret fast.
Med fugtige hænder formes den til ovale ”fugle” der hver får en skive bacon rundt om. Sæt evt. en kødnål i.
Brunes og steger med mælk, soja, tyttebær eller gelé. Ryst panden ind imellem. De skal stege ca. 15 min. Piskefløden og lidt jævning kommes i sovsen, der smages til. Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 14021 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli - 2011-03-23 18:40:00 Ja nu har vi lige smagt det og jeg må sige at det virkeligt smagte godt og en fantastisk god sovs den får 9 herfra... Nicki pedersen - 2008-06-12 12:56:21 det smagte helt vidt godt jeg giver den højeste karakterer så jeg synes i skulle gøre det samme Det bedste hjemmekunstskabshold nogensinde på Rosendalskolenen - 2007-09-14 13:53:36 Vi har selv været ude for at fange vilde fugle. Bade gråspurve, solsorter, en ekelt due og en selvdød blåmajse. Haha (: Ej... Det er selvfølgelig bare for sjov! Hehe :p Brith - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har lavet hele retten med sojafløde og mælk, så den er mælkefri. Og vi synes den smagte dejligt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne