hovedsalat revet i grove stykker (ca. 350 g)3.5 l. hovedsalat revet i grove stykker (ca. 350 g)
18
cherrytomater i halve (ca. 125 g)18 cherrytomater i halve (ca. 125 g)
15
sorte oliven i kvarte (ca. 40 g)15 sorte oliven i kvarte (ca. 40 g)
Lammekoteletter: Lammekoteletter:
25
g.
smør25 g. smør
0.5
fed
knust hvidløg0.5 fed knust hvidløg
8
lammekoteletter8 lammekoteletter
0.25
tsk.
groft salt0.25 tsk. groft salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
Opskrift:
Kartoffelbåde:
Vask kartoflerne godt og skær dem i både. Kom kartoffelbådene i en skål, tilsæt olie og bland det godt. Spred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Sættes i en kold ovn. Indstil på 200 grader og bag i ca. 45 minutter. Vend i kartoflerne af og til. Drys de færdigbagte kartoffelbåde med salt og peber.
Fetadrys:
Lad Fetinaen dryppe godt af og mos den med en gaffel. Vend persille og pebermynte i og anret det i en skål.
Salat:
Pisk citronsaft, olie og vand sammen. Smag til. Anret salt, tomater og oliven på et fad.
Lammekoteletter:
Skær 3-4 snit i kanten af hver kotelet. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt knust hvidløg og steg koteletterne ca. 4 minutter på hver side. Drys med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7557 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider