Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panna Cotta - Emilia Romagna

Panna Cotta - Emilia Romagna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Creme:
4 blade husblas
250 g.fløde
2.5 dl.mælk
1 kvistmynte
3 spsk.sukker
0.5 tsk.friskreven citronskal
 
 Sauce:
200 g.hindbær
2 spsk.flormelis
 
 Yderligere:
 Smør og flormelis til forme
 Pebermynteblade
50 g.hindbær
 


Opskrift:

Husblas udblødes i koldt vand. Hindbærrene presses gennem sigte og røres sammen med flormelis. Fløde, mælk, mynte, sukker og citronskal koges ved svag varme 5 min og tages af varmen. Husblas trykkes fri for væde og smeltes i flødecremen. Flødecremen sigtes og afkøles. Smør 4 dessertforme med smør og drys dem med flormelis. Kom flødecremen i og lad dem stivne i køleskab i 2-3 timer. Kort før servering kommes de kort under lunt vand og sættes på kolde tallerkener, sammen med hindbærpurè. Pynt med mynteblade.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11768 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu