Jambalaya med chorizo og krebs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
Skær pølserne i skiver og pil krebs og rejer. Del den frosne torsk i mindre stykker og lad dem tø op. Skær tomater, fennikel, bladselleri, løg, hvdløg og en hel spansk peber ud i tern.
Svits grøntsagerne i olie. Tilsæt de tørrede krydderier, tomatpureen og risene. Lad det simre et par minutter. Hæld 6 dl vand og den flydende bouillon ved. Kog, til risene er møre (ca. 15-20 minutter). Hæld yderligere 4 dl vand ved og smag til. Læg torsk, rejer og krebs og pølse ovenpå. Læg låg på og lad det simre ved lav varme i 10 minutter. Drys med hakkede friske urter og finthakket rødløg. Serveres med yoghurtdressing. |
|
Opskriften er vist 17227 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne