Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jambalaya med chorizo og krebs

Jambalaya med chorizo og krebs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :





Ingredienser:
2 chorizopølser
15 krebs
500 g.rejer
400 g.frossen torsk
5 tomater
1 fennikel
0.5 bdt.bladselleri
2 løg
2 fedhvidløg
1 spansk peber
3 tsk.tørret koriander
3 tsk.tørret timian
1 spsk.tomatpuré
1.5 dl.ris
10 dl.vand
2 spsk.hummerbouillon
 salt
 peber
1 nipsukker
1 hakket rødløg
 hakket persille
 hakket timian
 


Opskrift:

Skær pølserne i skiver og pil krebs og rejer. Del den frosne torsk i mindre stykker og lad dem tø op. Skær tomater, fennikel, bladselleri, løg, hvdløg og en hel spansk peber ud i tern.

Svits grøntsagerne i olie. Tilsæt de tørrede krydderier, tomatpureen og risene. Lad det simre et par minutter. Hæld 6 dl vand og den flydende bouillon ved. Kog, til risene er møre (ca. 15-20 minutter). Hæld yderligere 4 dl vand ved og smag til.

Læg torsk, rejer og krebs og pølse ovenpå. Læg låg på og lad det simre ved lav varme i 10 minutter. Drys med hakkede friske urter og finthakket rødløg.

Serveres med yoghurtdressing.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13562 gange,
og udskrevet 292 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu