Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Saganaki med rejer

Saganaki med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.store rejer eller ( kogte )
4 store kryddertomater eller 1 dåse
 Persille
 Salt
 peber
0.5 tsk.stærk paprika
0.5 tsk.sukker
150 g.god fetaost
1 løg
2.5 dl.olivenolie
1 spsk.cognac eller brandy
1 hønse bouilonterning
1 spsk.hvedemel
 


Opskrift:

Kom halvdelen af olien på en sautepande og det halve løg finthakket, sauter dette 1-2 minutter. Kom rejerne ved og lad dem små simre. Kom cognac eller brandy ved og tilsæt melet.skru ned for varmen. Lad det hele små simre et par minutter til duften breder sig og smagsstofferne frigives.

På en anden pande sauteres resten af løget i resten af olien,tomaterne , sukker, salt og peber og paprikaen og hønsebouilonterningen tilsættes og skal småsimre til saucen er reduceret med ca 1/3 .

Bland begge pander i et ildfast fad læg fetaosten i skiver ovenpå og strø med friskhakket persille. Sæt det hele i ovnen på ca 180 grader til osten er smeltet. Server straks .







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (16 stemmer)

Opskriften er vist 12816 gange,
og udskrevet 443 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu