Saganaki med rejer

Saganaki med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.store rejer eller (kogte)
4 store kryddertomater eller 1 dåse
 Persille
 Salt
 peber
0.5 tsk.stærk paprika
0.5 tsk.sukker
150 g.god fetaost
1 løg
2.5 dl.olivenolie
1 spsk.cognac eller brandy
1 hønse bouillonterning
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Kom halvdelen af olien på en sautepande og det halve løg finthakket, sauter dette 1-2 minutter. Kom rejerne ved og lad dem små simre. Kom cognac eller brandy ved og tilsæt melet. skru ned for varmen. Lad det hele små simre et par minutter til duften breder sig og smagsstofferne frigives.

På en anden pande sauteres resten af løget i resten af olien, tomaterne, sukker, salt og peber og paprikaen og hønse bouillonterningen tilsættes og skal småsimre til saucen er reduceret med ca 1/3.

Bland begge pander i et ildfast fad læg fetaosten i skiver ovenpå og strø med friskhakket persille. Sæt det hele i ovnen på ca 180 grader til osten er smeltet. Server straks.


karakterer:
Opskriften er vist 14640 gange,
og udskrevet 482 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu