Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kineserbiks

Kineserbiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 løg
40 g.margarine
1 tsk.karry
500 g.gulerod
800 g.hvidkål
4 dl.kogende vand
1 dl.lange ris
1 dl.tomatpure
1 tsk.salt
4 knsp.peber
 


Opskrift:

Rens løgene og skær dem i terninger. Rens gulerødderne og riv dem på det grove råkostjern. Rens hvidkålen og snit den meget fint.

Kom margarinen og karryen i en gryde og gør det stegeklart. Steg løg og kød heri, til kødet falder fra hinanden.

Tilsæt gulerødder og hvidkål og steg det med i 2 min. Kom derefter resten af ingredienserne i gry-den og kog retten ca. 20 min. til den er mør.

Server retten med groft brød eller flutes, samt ketchup, kinesisk soja og tabasco.

Tips:

Spises evt. med pinde




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (20 stemmer)

Opskriften er vist 14849 gange,
og udskrevet 331 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nikolaj   -  2017-01-12 10:05:27
Der er også gode grunde til at det ikke hedder n****boller længere ;-)


Nikolaj   -  2017-01-11 21:07:16
Der er også gode grunde til at det ikke hedder n****boller længere ;-)


  -  2010-03-18 10:05:46
susanne: - negerboller har vel heller ikke noget med negre har det?????


plet  -  2010-03-11 13:54:29
havde du tænkt dig det var en ret hvor man skulle spise kinesere. måske hedder retten sådan fordi man tit spiser den med pinde. mig bekendt spiser kinesere nemlig med pinde.


Monea  -  2008-04-06 13:49:59
Det er jo slet ikke sikkert den har noget med kinsesere at gøre - Den hedder bare kineserbiks..


Susanne  -  2008-01-08 18:18:42
Hvad i alverden har denne opskrift med kinesere at gøre ????