Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Guevetsi

Guevetsi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 dl.olivenolie
1 ds.flåede tomater
1 stor fintskåret løg
l spsk.salt
0.75 spsk.peber *det skal være spsk.*
6-8 hele peberkorn
8-10 allehånde
 
500 g.pasta (rislignende - kan købes i OBS - alm. spaghetti kan bruges men IKKE makaroni).
 
0.5-1 kg.oksekød
 
Opskrift:
Kødet, som er skåret i pæne strimler, brunes i olivenolie, løget tilsættes og simrer med i 2 min., derefter tilsættes ca. ½ dl. vand, krydderierne og de flåede tomater. Det koger for jævn varme til kødet er godt mørt (1½ - 2 timer)

Den kogte pasta og kødet kommes i et ildfast fad - drysses med mild ost, og gratiners i ovnen i ca. 20 min. ved 200¤.

Kan også laves i portionsskåle.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10973 gange,
og udskrevet 209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helle H  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en dejlig opskrift, men 500 g pasta er alt fo meget. Jeg bruger til denne opskrift kun ca. 300 g