Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græske kødboller med chili

Græske kødboller med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.hakket persille
1 tsk.tørret oregano
1 æg
 salt
 peber
 olie
 
2 hakkede syltede røde chilifrugter (fra glas)
 
1 lille squash
1 rød peberfrugt
1 rødløg
1 tsk.tørret oregano
 
 syltede røde chili
2 dl.risblanding med vilde ris
 


Opskrift:

Snit peberfrugt, squash og løg i strimler. Ælt det hakkede kød med æg, hakket, syltet chili, hvidløg og krydderier. Form det til små kødboller på størrelse med valnødder og steg dem møre i olie. Rums lidt rundt med panden af og til, så de bliver jævnt brune. Tag kødbollerne op og hold dem varme. Kom de snittede grøntsager på panden og steg dem til de begynder at tage farve. Kom ca. en halv kop vand på panden og lad retten simre i nogle minutter. Der krydres med salt, peber og oregano. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Server retten sammen med nogle stykker af de syltede chilier.

Tips:

De små kødboller får et kick af syltede røde chilifrugter. De kan købes på glas i de fleste supermarkeder. Men smag lige på en først; de kan variere i styrke fra meget søde til umanerligt stærke.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14786 gange,
og udskrevet 407 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu