Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt kylling med citron

Stegt kylling med citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
1 stor kylling (ca. 2 kg)
5 spsk.olivenolie
8-10 kartofler
2 citroner saft heraf
1 dl.vand
2 tsk.tørret oregano
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens og skyl kyllingen godt. Skær den i portionsstykker og kom stykkerne i en bradepande eller et stort ovnfast fad, smurt med lidt olie.

Skræl kartoflerne og skær dem i både. Læg dem rundt om kyllingestykkerne. Pensl kylling og kartofler med den resterende olivenolie. Kom citronsaft og vand ved og drys med tørret oregano, salt og peber. Steg retten i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter til kyllingen er gennemstegt.

Forslag til tilbehør: brød, tomatsalat og tzatziki.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 11745 gange,
og udskrevet 522 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Simone  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager rigtig godt! Har lavet retten flere gange nu, og det er en succes hver gang.


  -  0000-00-00 00:00:00
Nelli Leth - rigtig god opskrift, hvis man skal have gæster på en hverdag, da den er let at lave på kort tid. Smager helt vidunderligt. ´Kan man lide hvidløg klæder det rettet godt.


marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en dejlig ret.Kartoflerne smager vildt godt,men 45 min er langt fra nok til kyllingen.Jeg havde den i oven i 1time og 30 min.


conny larsen  -  0000-00-00 00:00:00
kyllingen bliver også ekstrem god, ved at putte en hel citron ind i kyllingen, dog skal den lige først skoldes, og så prikkes huller i, inden den ligges indeni kyllinger, bliver utrolig saftig.


Jeanne  -  0000-00-00 00:00:00
Det er den bedste kylling med citron jeg nogle sinde har smagt... Også er den let at lave.... :o)