Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffel - Hvidløgspure (SKORDALIA`)

Kartoffel - Hvidløgspure (SKORDALIA`), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
3 kogte kolde kartofler
3-5 fedhvidløg
0.5 kopolivenolie
1 tsk.eddike
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og pureer dem gennem en sigte. Pil og rens hvidløgsfeddene og kom den i kartoffelmosen.

Tilsæt lidt salt og peber og tilsæt derefter skiftevis olie og eddike, til pureen er blevet ret tynd, nærmest som en tyk sauce.

Stilles koldt i køleskabet til servering.

Tips:

Kartoffel-hvidløgspure er fra det græske køkken. Spises til fx. stegt fisk, stegte auberginer og courgetter. Kan også tilsættes 30 - 50 gram valnødder, som er stødt fine i en morter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18512 gange,
og udskrevet 291 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kylle  -  2010-04-12 10:12:39
Skal hvidløgene ikke være presset????